Gazzelle > Produse > Posete > Plicuri realizate la comanda
Add to Wishlist

Poseta Urban Fashion

, 320 lei

Poseta casual avand inchidere cu siret. Interiorul este captusit, cu un compartiment mare si doua buzunare. Dimensiuni: H 29 cm, L baza 32 cm, L sus 23 cm, h 11 cm.

Add to Wishlist

Poseta Sunny Days

, 310 lei

O poseta versatila, casual cu o forma deosebita. O poti purta pe umar cu usurinta. Interiorul are 2 compartimente si 2 buzunare. Dimensiuni: L 45cm, H (cu tot cu maner) 45cm, l 3cm.

Add to Wishlist

Rucsac All Dreams Come True

, 360 lei

Un rucsac moale, usor, versatil, frumos, perfect pentru orice laptop. Are si bareta pentru purtarea pe umar. Interiorul este compartimentat si are si un buzunar iar exteriorul are un buzunar mare si incapator pe spate. Accesoriile sunt in varianta argintie. Il poti comanda pe orice culoare din paletar. Dimensiuni: L 30cm, H 43cm, l 10cm.

Add to Wishlist

Poseta tip Ghiozdan School is Out

, 490 lei

Un ghiozdan cu personalitate! Are baretele detasabile, detalii metalice pe argintiu. Interiorul are 2 compartimente si 1 buzunar incapator cu fermoar. Pe fata, sub clapeta, mai are un buzunar mare. Dimensiuni: H 30cm, L 39cm, l 11cm.

Add to Wishlist

Portofel Dream Big

180 lei

Portofel gandit special pentru documentele personale – buletinul, talonul, cardurile, cartitile de vizita – avand dimensiunile perfecte pentru ca acestea sa fie perfect depozitate. Interiorul are 7 compartimente, fiecare cu un scop precis. Inchiderea se face pe baza de fermoar metalic. Atat interiorul cat si exteriorul pot fi realizate pe oricare dintre culorile din paletarul nostru. Interior si exterior din […]

Add to Wishlist

Portofel Dream Bigger

180 lei

Portofel mare si incapator pe care il poti comanda pe orice culoare din paletarul nostru. Interiorul are 2 compartimente mari si 4 buzunare pentru carduri. Inchiderea se face pe baza de fermoar metalic. Atat interiorul cat si exteriorul pot fi realizate pe oricare dintre culorile din paletarul nostru. Interior si exterior din piele naturala. Dimensiuni: L 24 cm, h 13 […]

Add to Wishlist

Poseta Lovely Girl

, 490 lei

O poseta super compartimentat pe care o poti comanda pe oricare dintre culorile din mostrar. O poseta superba, cu 2 manere pe lungimi diferite, care are inchiderea cu clapeta si sistem inchidere rotativ. Este usoara, versatila, minunata! Dimensiuni: H 20cm, L 30cm, l 12cm.

Add to Wishlist

Plic State of Mind

, 280 lei

Un plic pe care il poti comanda pe orice culoare, cu dimensiuni maxi, cu bareta detasabila realizata din lant si ciucure generos. Dimensiuni: H 23, L 32, l 3

Add to Wishlist

Plic Adisa

, 260 lei

Se realizeaza la comanda din orice culoare de piele. Dimensiuni: H 21, L 28, l 3

Add to Wishlist

Plic Adel

, 250 lei

Se realizeaza la comanda din orice culoare de piele. Dimensiuni: H 17, L 31, l 2

Add to Wishlist

Plic Eolande

, 260 lei

Se realizeaza la comanda din orice culoare de piele. Dimensiuni: H 25, L 31, l 3

Add to Wishlist

Plic Dafina

, 250 lei

Se realizeaza la comanda din orice culoare de piele. Dimensiuni: H 17, L 28, l 3

×