Add to Wishlist

Bocanci Always in My Mind

, 400 lei

Bocanci construiti pe o talpa antiderapanta, super comoda si usoara. Varful este rotund si au ca detalii siretul si cele doua barete. Ii poti personaliza si in interior: comanda-i imblaniti sau cu interiorul din piele.

Add to Wishlist

Bocanci Love It

, 400 lei

Bocanci construiti pe o talpa antiderapanta, super comoda si usoara. Varful este rotund iar inchiderea se face cu siret si fermoar. Capsele de la zona calcaiului nu doar ca le dau personalitate dar ii upgradeaza intr-un mod WOW! Ii poti personaliza si in interior: comanda-i imblaniti sau cu interiorul din piele.

Add to Wishlist

Bocanci Escape Reality

, 400 lei

Bocanci realizati cu o talpa foarte usoara, mobila dar si antiderapanta. Detaliile fine metalice le ofera un plus de personalitate. Inchiderea se face atat cu siret cat si cu fermoar.

Add to Wishlist

Bocanci Festival Fun

, 450 lei

Bocanci cu insertie de 4 catarame, limba si varf rotund. Poarta-i cu jeansii tai boyfriend sau cu o fusta scurta si palton. Vei fi mega cool.

Add to Wishlist

Bocanci Happy by Nature

, 390 lei

Bocanci cu decupaje nonconformiste, cu talpa antialunecare si siret pentru confort.

Add to Wishlist

Bocanci Love Your Attitude

, 390 lei

Bocanci construiti pe o talpa antiderapanta, super comoda si usoara. Varful este rotund. Ii poti personaliza si in interior: comanda-i imblaniti sau cu interiorul din piele.

Add to Wishlist

Bocanci One More Time

, 400 lei

Bocanci cu limba si cu talpa antialunecare foarte usoara si comoda.

Add to Wishlist

Bocanci Queen of the City

, 430 lei

Bocanci cu talpa decorata cu detalii metalice. Poarta-i pentru un efect WOW in orice tinuta. Inchiderea se face atat cu siret cat si cu fermoar.

Add to Wishlist

Bocanci Rock my World

, 370 lei

Bocanci cu talpa antiderapanta si toc de 3 cm. Accesoriul metalic le ofera un plus de personalitate si poate fi detasat cu usurinta.

Add to Wishlist

Bocanci Rock the City

, 370 lei

Bocanci construiti pe o talpa antiderapanta, super comoda si usoara. Varful este ascutit, au un fermoar decor pe partea exterioara si unul functional pe partea interioara. Ii poti personaliza si in interior: comanda-i imblaniti sau cu interiorul din piele.

Add to Wishlist

Bocanci Top of the World

, 390 lei

Bocanci cu detalii laterale din elastic si talpa antiderapanta. Se incalta usor datorita insertiilor de elastic.

Add to Wishlist

Bocanci Urban Rock

, 390 lei

Bocanci super pentru zilele reci, cu varf rotund si un detaliu interesant la spate. Inchiderea este pe baza de fermoar.

×